ОбществоКлючовата дума за родените в периода 3-10 октомври е общество. Това

...
ОбществоКлючовата дума за родените в периода 3-10 октомври е общество. Това
Коментари Харесай

Какво казва за теб седмицата, в която си роден: Везни II


Общество

Ключовата дума за родените в интервала 3-10 октомври е  общество . Това време може да бъде съпоставено с интервала от човешкия живот, когато построяваме по-значима връзка с обществото или прекарваме повече време в обществени занимания (клубове по ползи, политика, вяра и т.н.).

Дните на Везни II разкриват присъщи черти на междинната възраст – лидерски функции, вземането на сложни решения, справедлив взор към човешката логика на психиката и умно ръководство на физическите и материалните запаси.

За родените във Везни II общественият триумф е значим , само че по-често те са тези, които дефинират стандартите за обществено държание или залагат целите на своята група.

Тези хора нормално се усещат вкъщи в света и имат отлични умения за работа с хора. Другите постоянно им имат вяра и им се доверяват, тъй като усещат, че те няма да злоупотребят с получената информация. Освен това родените при започване на октомври имат великолепно възприятие за комизъм и умеят като никой различен да разведряват ситуацията .

Имат подарък слово и мощно развито възприятие за правдивост , което ги кара да реагират остро на разнообразни неправди. С това държание на някои от тях им е мъчно да завързват другарства, само че като цяло будят почит.

В своя обществен кръг това са хората, които постановат трендовете и дефинират усета . Повечето от тях се интересуват от историята на модата, от нововъведения и изобретения и даже могат да се трансфорат в специалисти във връзка с някоя обществена традиция . Най-успешните хора, родени в този интервал, основават своя персонална визия, която дефинира бъдещето на тяхната специалност, обществена група или семейство.

Препоръки

Открийте своята пристрастеност. След това я покажете. Не се раздавайте прекалено, запазете най-ценното в себе си. Вземете сложните решения, само че запазете фантазиите и визиите си .

По " The Secret Language of Birthdays ", Gary Goldschneider, Joost Elffers

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР